Regulament Lideri

In jos

Regulament Lideri

Mesaj Scris de Admin la data de 2016-01-09, 1:24 am

A fi lider inseamna a conduce o factiune, deci o functie importanta asa ca nu incalcati regulamentul

-Daca vrei sa oferi rankup cuiva acel player trebuie sa fie activ, sa aiba experienta si vechime
-un lider va putea avea doar un rank 5 si 2 rank 4.
-fiecare lider este obligat sa tina o sedinta/antrenament pe saptamana in care se va primi down/up. Daca un membru greseste/face un lucru foarte bun nu ii dati down/up pe moment, rankul se va schimba doar la acea sedinta specificand fata de ceilalti membri motivul. Daca playerul vizat nu poate ajunge la acea sedinta cand o sa fie pe server va primi down/up.
-daca un membru va jigneste
*la prima abatere 1fw
*la a doua abatere demis cu fp 30
-in caz ca intervine ceva urgent, sedinta se poate tine playerul cu rank6, dar numai dupa ce ii veti transmite exact ce trebuie sa faca.
- un lider trbuie sa fie un exemplu pentru membri sai, daca este jignit raspunde cu sanctiuni conform regulamentului, nu se apuca sa jigneasca si el.
-liderul este obligat ca in fiecare zi sa verifice forumul la propria factiune pentru eventualele aplicatii/reclamatii.
-liderul este obligat sa stea cel putin 2 luni in factiune, in caz contrar ban 1 saptamana + interdictie de a avea lider o luna.
- liderul trebuie sa aiba un topic cu membrii din factiune iar in dreptul fiecarui membru sa fie scrisa data si ora cand a intrat in factiune.

- Nu accepti recruti care au o cerere slaba ! Cel care face cererea trebuie sa aiba o cerere impecabila pentru a fii acceptat ! (In caz ca vedeti o cerere cu maxim 4 - 5 randuri si scriere incorecta , o respingeti pe loc , cu motivul: Cerere slaba)

- Membri recrutati trebuie sa primeasca un set de intrebari din regulamentul factiuni + WantedList / Arrest (Doar cei din Departamente) si Program War / Regulament War (Doar cei din Gang-uri).Set-ul de intrebari va fi format din 25 de intrebari , iar respectivul are voie sa greseasca de maxim 3 ori ! Daca respectivul trece de intrebari,va urma un test din arme (5 runde deagle , 5 runde M4 si 4 runde Mp5).Aici are voie sa aiba minim 5/9 , in caz contrar va fi respins pe loc ! (Chiar daca are trecut testul cu intrebari)

IMPORTANT!:

* Numarul maxim de membrii in factiunile pasnice / clanuri / hitman este de 10+ 1 ( lider ).
* Numarul maxim de membrii in departamente este de 10+ 1 ( lider ).

in caz contrar liderul va fi demis + ban o saptamana .

Admin
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 09/01/2016

Vezi profilul utilizatorului http://rpgcsvip2.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum